Download

- Stars (0)

355 Downloads

Owner: موسسین سایت

Version: 1.0

Last Updated: 23-04-2021 12:50

Share
DescriptionPreviewVersions

بررسي موضوع از لحاظ ديدگاه ايمني

از دهه هفتاد ميلادي به بعد ،اكثر واحدهاي اوره كه از آمونياك و دي اكسيد كربن به عنوان خوراك واحد اوره و  با مقدار قابل ملاحظه اي از هيدروژن استفاده مي كردند. اكثرا  مقدار هيدروژن موجود در  گاز
دي اكسيد كربن مصرفي ،به بيش از يك درصد مي رسيد. اين هيدروژن با هواي تزريقي كه به جهت پسيو كردن آلياژهاي سنتز مورد استفاده قرار مي گرفت، در بالاترين قسمت سنتز يعني در اسكرابر فشار بالا تجمع كرده و يك گاز قابل اشتعال توليد مي نمود.

حذف هيدروژن از گاز خوراك دي اكسيد كربن در اوايل دهه هشتاد ميلادي توسط شركت استامي كربن معرفي شد. بدين روش و با حذف هيدروژن ناحيه انفجاري گازهاي قابل اشتعال كوچكتر شده تا واحد با ايمني بيشتري در سرويس باشد.

 

قسمت پررنگ در شكل فوق نشانگر ناحيه انفجاري بزرگتر به دليل عدم حذف هيدروژن و ناحيه كوچكتر با نصب هيدروژن كانورتور و كوچكتر شدن ناحيه انفجاري  مي باشد.